понедельник, 27 октября 2014 г.

Национал-революционные антикапиталисты Фландрии поддерживают Новороссию и презирают "Правый Сектор"




*STOP DE NAVO TERREUR IN OEKRAINIË!*

Дата оригинальной публикации: 29.08.14

Als Nationaal Revolutionairen zijn wij solidair met de pro Russisch gezinde zelfverdedigingsbrigades in Oekraïne, maar wensen wij ook duidelijk te stellen dat wij als volksnationalisten voor een onafhankelijk Oekraïne zijn. Sommige zullen denken dat die 2 stellingen niet combineerbaar zijn, maar dat zijn ze wel. Belangrijk is om te weten dat een deel van het huidig grondgebied van Oekraïne door de Sovjet Unie als geschenk werd gegeven aan Oekraïne, dat veel kleiner was als dat het nu is. We kunnen het vergelijken met een onafhankelijk Vlaanderen dat Waals Brabant als cadeau van België zou gekregen hebben. De Oekraïense militairen die momenteel vechten tegen Rustaligen in de Donbass regio, kun je dan ook vergelijken met Vlaamse soldaten die in Waals Brabant tegen Walen vechten... Een totaal zinloze oorlog dus, die georkestreerd word door Amerika en de Navo, die gebruik maken van de nuttige idioten van Pravdy Sector en consoorten in hun vuile oorlog tegen Rusland. Laten we ook niet vergeten dat er een staatsgreep gepleegd werd in Oekraïne, waarbij een democratisch verkozen president van de macht werd verdreven, allesbehalve democratische praktijken dus. Interessant is trouwens dat de zionistische wereld maffia altijd de eerste is om in bv. Griekenland te eisen dat de leiders van de Golden Dawn gearresteerd moeten worden (wat ook gebeurde), en overal in Europa nationalistische bewegingen wil laten verbieden, maar nu ineens sympathie had voor de brave ultra nationalisten die vochten tegen Rusland....
Iedereen weet ondertussen ook dat er een bijzondere band bestaat tussen Oekraïense nationalisten en Israël, met vele video's en foto's die dit kunnen bewijzen. De leider van Pravdy Sector had na de staatgreep in Kiev bv onmiddelijk een afspraak met de ambassade van Israël om hen te verzekeren dat Pravdy Sector niet anti semitisch was. Zeer ironisch dus, dat de kleinkinderen van Bandera pro Israël geworden zijn.
Daarom zijn wij solidair met de Nationaal Revolutionairen uit Frankrijk en andere landen die zich hebben aangesloten bij de zelfverdedigingsbrigades die nu in Oekraïne actief zijn. Zij staan in de frontlinie, in de oorlog tegen het Amerikaans imperialisme en de Navo dictatuur. Als Nationaal Revolutionairen zien wij de sympathisanten van Pravdy sector in Vlaanderen en Europa dan ook als politieke vijanden. Zij hebben de kant gekozen voor de moorddadige Navo die onze Servische broeders en vele andere volkeren vermoord heeft! Wij daarentegen kiezen voor het vrije Europa, van Gibraltar tot Vladivostok, zonder Amerikaanse en zionistische onderdrukking!

*AUTONOME NATIONALISTEN VLAANDEREN*
De enige Nationaal Revolutionaire beweging van Vlaanderen
http://autonomenationalistenvlaanderen.skynetblogs.be/